Sõnumimäng

Copy
Foto: Shutterstock

Loosimises osalevad kõik, kes saadavad kampaania perioodil SMS sõnumi märksõnaga «ELMAR» numbril 1511. Tegemist on ööpäevaringse SMS mänguga.

Sõnumimängu tingimused kehtivad perioodil 

1. KORRALDAJA

1.1. Sõnumimängu (edaspidi: Mäng) korraldab Duo Media Networks OÜ, registreeritud asukoht Harju maakond, Tallinn, Tartu mnt 80, 10112, registrikood 10184643, e-post reklaam@postimeesgrupp.ee (edaspidi: Korraldaja).

2. MÄNG JA MÄNGUS OSALEMISE REEGLID

2.1. Tegemist on ööpäevaringse SMS mänguga.

2.2. Mängu kujul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga ja osaleda võivad kõik täiskasvanud raadio raadio Elmar kuulajad, välja arvatud Duo Media Networks OÜ töötajad.

2.3. Mängus osaleja kinnitab Korraldajale enda kohta esitatud andmete õigsust, tema vastavust Mängu reeglitele, nendega nõustumist ning soovi Mängus osaleda.

2.4. Selleks, et osaleda Mängus tuleb saata sõnum märksõnaga «ELMAR» numbril 1511. Ühe sõnumi hind on 1 EUR. 

2.5. Auhinnafondi loosimises kehtib piirang: üks auhind ühe osaleja kohta.

3. AUHIND JA AUHINNA JAGAMISE REEGLID

3.1. Auhinna on välja pannud

3.2. Loosi läheb 

3.3. Võitjatega võetakse personaalselt ühendust esimesel võimalusel alates punktis 3.1 toodud loosimise toimumise kuupäevast ja lepitakse kokku võidu kättesaamine.

3.4. Kui Mängus osaleja eirab Mängu tingimusi või esitab Korraldajale enda kohta valesid või ebatäpseid andmeid, samuti muude ebaõnnestumiste korral (Korraldajal ei õnnestu nädala jooksul auhinna võitjaga kontakti saada osalemiseks jagatud telefoni teel, kui osaleja ei jaga auhindade kättesaamiseks vajalike isikuandmeid, või kui võitja pole auhinda vastu võtnud hiljemalt nädala jooksul alates võidu kuupäevast), mis ei ole tingitud Korraldaja süüst, ei vastuta Korraldaja Mängus osaleja auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

3.5. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi võitjale ei kompenseerita. Võitu ei asendata ega hüvitata võitjale auhinna maksumust rahas.

4. MUUD TINGIMUSED

4.1 Osaleja kinnitab, et on teadlik et Kampaanias osaledes töötleb Korraldaja tema isikandmeid vastavalt Duo Media Networks OÜ isikuandmete töötlemise üldpõhimõtetele (loe lähemalt siit). Kampaanias raames enda isikuandmete edastamisega Korraldajale, annab Osaleja Korraldajale nõusoleku töödelda tema isikuandmeid kampaania läbiviimiseks, võitja väljaselgitamiseks, võitja välja kuulutamiseks (s.h. avalikustamiseks), Kampaania auhinna kohale toimetamiseks ning Kampaaniaga seotud informatsiooni edastamiseks.

4.2 Isikuandmeid säilitatakse 3 kuud alates kampaania võitja väljaselgitamisest.

4.3. Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Mäng ja jätta auhind välja loosimata ja võitjale üle andmata, teavitades sellest Mängus osalejaid koheselt Mängu veebilehe vahendusel.

4.4. Kõik Mängust tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele.

4.5. Kõik pretensioonid seoses Mängu korraldamisega tuleb saata kirjalikult märkega «Elmar» käesolevates tingimustes toodud kontaktidele. Duo Media Networks OÜ lahendab pretensioonid hiljemalt kolme kalendripäeva jooksul alates pretensiooni laekumisest.

Copy
Tagasi üles