Õnnesoovid ja kuulutused

Copy
Foto: Raadio Elmar

Õnnesoovid

E-R kell 06:45-06:55

L ja P kell 07:45-07:55

Õnnesoovide telefon on 9002888.

Jätke oma õnnesoov automaatvastajale hiljemalt kella 12.00-ks tähtpäevale eelneval tööpäeval.

Toimige järgnevalt:

Kuulake ära automaatvastaja tekst.
Mainige teates, mis kuupäeval soovite õnnitlust eetris kuulda.
Lugege selge ja kõva häälega ette, keda te soovite õnnitleda ja seejärel edastage oma õnnesoovi tekst, ärge unustage ka tervitajate nimesid!

Nädalavahetustel ja riigipühadel raadio Elmar õnnesoove vastu ei võta. Seega soovides tervitada kedagi esmaspäeva hommikul, tuleb õnnesoov edastada juba eelmisel reedel, hiljemalt kell 12.00.

Kõne hind on 1,98 €.

Juhime tähelepanu, et hommikustes õnnesoovides ei ole võimalik tellida soovilaulu. Selleks on olemas igal päeval saade «Soovide aeg».

Foto: Raadio Elmar

Kuulutused

Eraisikute kuulutused (ost, müük, vahetus, tutvus, kaotamisteated): 1511 (kõne hind 4.79 €). Eritariif rakendub kõne 11 sekundist.

Leidmiskuulutused: 7427520

Erakuulutustena ei loeta ette tervitusi! Samuti ei kvalifitseeru erakuulutustena tekstid, mille puhul on ilmselgelt arusaadav, et tegemist on ärilise ettevõtmisega. Raadio Elmar ei edasta maa ja metsa ostu, müügi ja rendiga seotud kuulutusi.

Ühes kuulutuses võib müüa/osta/vahetada ainult üht eset. Erakuulutust loeme eetris üks kord ja teeme seda esimesel võimalusel.

NB! Raadio Elmar jätab endale õiguse õnnitluste ja erakuulutuste teksti korrigeerida.


Argipäeviti kell 10.15 on raadio Elmar eetris rubriik «Saame kokku»

Siia rubriiki on võimalik suunata kooli-, ettevõtte- ja näiteks suguvõsa kokkutulekute teateid. Selleks, et antud saatesse kuulutust saata, tuleb teil võtta ühendust meie müügiosakonnaga: 6307008 või raadioreklaam@postimeesgrupp.ee.
Ühekordne kuulutamine maksab selles rubriigis 50 €.

Copy
Tagasi üles