Elmar LIVE: Paul Neitsov ja Tõnu Timm mängisid Ivo Linna lemmikloo!

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24. veebruaril toimub Eesti Rahva Muuseumis Paul Neitsovi Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsert pealkirjaga «Kodus». Paul Neitsov ja Tõnu Timm käisid raadio Elmar LIVE stuudios, esitasid ühisloo «Sul annan andeks kõik» ja rääkisid eesolevatest plaanidest.

Eesti Vabariigi aastapäeval toimuval kontserdil tuleb esitlusele kitarrist Neitsovi soolokava, kuid kodumaa sünnipäeva puhul on külalisesinejateks Tõnu «Tõun» Timm, Ruslan Trochynski ja Jaan Pehk. 

Neitsov ja Timm käisid külas raadio Elmar LIVE stuudios ja rääkisid muuhulgas, et tegelevad hetkel oma plaadimaterjalide salvestamisega ja planeerivad aprillis ühistuuri. Muusikud avaldasid, kuidas nad end esinemiste jaoks füüsiliselt heas vormis hoiavad.

Elmar LIVE stuudios mängiti ette laul pealkirjaga «Sul annan andeks kõik» ja Timm tunnistas, et see on Ivo Linna lemmiklugu.

Kuula intervjuud SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles