Lenna loob trendikat käsitööd ja planeerib kahte plaadiesitluskontserti

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lenna Kuurmaa käis külas raadio Elmar LIVE stuudios ja rääkis oma uuest albumist «3X». Plaadi esitluskontserdid toimuvad 1. märtsil Tartus ja 3. märtsil Tallinnas.

Lenna Kuurmaa uus kogumik pealkirjaga «3X» on tema kolmas stuudioalbum, mis sündis koostöös produtsent Raul Ojamaaga.

Muusik tunnistas, et bändiproove on kahe kontserdi eel tavapärasest rohkem, kuid kokkumängimine on puhas rõõm ja lust. «Me proovime üllatada nii ennast, kui ka publikut. Soovime teha oma esitlust teistmoodi kui varem oleme teinud,» räägib Kuurmaa uue materjali lavale toomisest.

Lisaks plaadimaterjali esitlusele tegeleb Kuurmaa ka Räpina Aianduskooli lõpetamisega. «Enesearendamine pakub mulle palju rõõmu, soovitan seda kõigile,» rääkis Kuurmaa kooliskäimise teemadel. Lõputööna valmistab ta praktilisi vöökotte lastele. Laulja rääkis raadio Elmarile, et vöökotid on trendikaup täiskasvanute seas, kuid kaubandusvõrk analoogset toodet lastele ei paku. Sellest mõttest lähtuvalt kujunes ka lõputöö teemavalik.

Kuula jutuajamist lähemalt SIIT:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles