Mariliis Jõgeva soovib luua Eurovisiooni väärilist lugu: sellele tuleb aega pühendada

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu / Mariliis Jõgeva

Muusik Mariliis Jõgeva rääkis raadio Elmar saates «Eesti lugude edetabel» oma uuest singlist ja hiljutisest Eesti Laulu kogemusest. Laulja avaldas, et plaanib ka järgmisest Eesti Laulu võistlusest osa võtta, kuid siis juba solistina.

Mariliis Jõgeval ilmus uus singel «Sinust isu täis ei saa», mis on jõudnud ka raadio Elmar TOP 10 edetabelisse. Lugu on kirjutatud Hendrik Sal-Salleri poolt.

Jõgeva võttis hiljuti osa Eesti Laulu võistlusest, kus oli taustalauljana Uku Suviste meeskonnas. Tänavuse Eesti Laulu kohta on lauljal vaid häid sõnu jagada. «Meil läks väga hästi. Ukul oli hea lugu ja lisaks on ta ka vokaalselt väga võimekas,» lisas ta. Jõgeva pääses Suviste meeskonda tänu ühisele tutvusele. Suviste laulu «Pretty little liar» üks autoritest Oliver Mazurtshak on ühtlasi ka Jõgeva produtsent.

«Kogu Eesti Laulu tiimis olid tänavu väga soojad ja südamlikud inimesed,» kiitis Jõgeva korraldajate meeskonda ja lisas, et tervikuna sujus kõik ladusalt. Muusik avaldas, et soovib järgmisel hooajal ka ise Eurovisiooni väärilist lugu teha. «Tahan loo kirjutamisele aega pühendada. Kui lugu saab hea, siis proovida tuleb alati,» lisas ta. 

Jõgeva osales Eesti Laulul esimest korda aastal 2015, mil tema lugu «Kolm päeva tagasi» pääses ka poolfinaali. 

Jõgeva avaldas intervjuus, kellest tal endal mitte kunagi isu täis ei saa. Kuula SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles