Supernova avaldas malbe protestilaulu

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Gertrud Alatare / Scanpix

Ansambel Supernova kevad on täis töid ja tegemisi: valmis on saanud uus laul «Sest on aeg» ning ees ootab hulgaliselt kontserte.

Supernova laulja Rainer Michelson rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis, et bändi jaoks on viimased aastad töised olnud. Paljud esinemised on toimunud isegi jaanuaris ja veebruaris – ajal, mil muusikud tavaliselt hinge saavad tõmmata.

Michelson tõdes, et kuigi lähiaastatel on avaldatud mitmeid edukaid lugusid koos Ivo Linnaga, on Supernova enda viimasest singlist juba hulk aega möödas.

Supernova uue loo «Sest on aeg» muusika autoriks on Rainer Michelson, teksti on kirjutanud Urmas Jaarman.

«Minu arvates on see malbe protestilaul ja muidugi armastuslaul. See sobib tänasesse päeva, aktuaalsed teemad on seal sees,» kommenteeris Michelson loo temaatikat.

Bändi fännidele on lisaks uuele loole veelgi häid uudiseid: nimelt astub ansambel 25. aprillil koos Ivo Linna ja meeskooriga üles Tartus ERMis. Suvel on tulemas ka suur Ivo Linna juubelituur, kus saab laval näha hulgaliselt külalisi. Samuti on plaanis kontserdid seoses saatesarjaga «Reis ümber Eesti».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles