Lady's Choice taas lavadel: kuus andekat noort lauljatari andsid välja tõelise suvehiti!

Raadio Elmar
Copy

Kuuest säravast Eesti Noorte Muusikaliteatri liikmest koosnev tüdrukutebänd «Lady's Choice» andis välja suveloo «Sellest suvest». Bänd esitas värsket lugu raadio Elmar LIVE stuudios.

«Lady's Choice» on Noorte Muusikaliteatri lavastuse «Sofia» raames kokku pandud tüdrukutebänd. «See on kuidagi nii inspireeriv seltskond! Laval olles saime aru, et see kamp töötab suurepäraselt ka väljaspool etendusi. Bändi nimi oli vaba ja otsustasime, et kollektiiv tuleb teatrilavalt välja ja esineb ka päriselt,» sõnas muusikaliteatri kunstiline juht Kaarel Orumägi.

Mullu kokku tulnud bändi liikmeteks on Siret Tuula, Maria Valk, Kaia-Liisa Kesler, Linda Ellen Toom, Hele-Mai Mängel ja Ketter Orav. Kuus noort neidu esinesid raadio Elmar LIVE stuudios ja esitasid suveloo pealkirjaga «Sellest suvest». Laulu autoriks on Kaarel Orumägi. «See on kõige lihtsam suvest rääkimise lugu. Juttu on sellest, kuidas inimesed saavad suvel end vabaks lasta ja sooja ilma nautida,» sõnas Orumägi.

«Kõik bändi liikmed on näitlejad ja lauljad. Kuid põhiline on see, et neil on kõigil suurepärane iseloom. Nendega koostöö on puhas nauding. Muusikali «Sofia» raames lõin tüdrukutele konkreetsed karakterid, kuid eks need kanduvad üle ka pärisellu. See tükk on minu enda kirjutatud ja eks ma ikka veidi teadsin, millistele osalistele ma need rollid loon,» lisas Orumägi.

«Meil on bändis kuus väga erineva isiksusega tüdrukut, kuid saame kõik väga hästi läbi. Ma ei mäletagi, millal meil oleks mõni tüli olnud,» lisas Maria Valk.

«Lady's Choice võiks vabalt edasi toimida ka siis kui «Sofia» lavastuse esitused läbi saavad. Tegime koos tüdrukutega hetkel populaarsust koguvat vanaduse aplikatsiooni pilti ja naersime omavahel, et kas meie ka viiekümne aasta pärast bändi reunion kontserdi anname, võiksime siis välja näha just sellised nagu tehtud foto näitas,» naeris Siret Tuula.

Muusikaliteatri suvelavastus «Sofia» jõuab Türi kultuurikeskuse lavale 08.-11. ja 22.-25. augustil.

Tüdrukutebänd Lady's Choice
Tüdrukutebänd Lady's Choice Foto: Ergo Pajuväli

Vaata uue singli videot ka SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles