Mariliis Jõgeva: Eesti Laulu poolfinaali jõudmine on minu jaoks väga tähtis samm

Raadio Elmar
Copy
Mariliis Jõgeva
Mariliis Jõgeva Foto: Pressimaterjal

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» käis külas muusik Mariliis Jõgeva, kes on oma lauluga «Unistustes» Eesti Laul 2020 poolfinalist.

«Eesti Laulu poolfinaali jõudmine on minu jaoks väga tähtis samm. Eelmisel aastal osalesin sellel võistlusel Uku Suviste taustalauljana, kuid olen ka ise varem solistina kaasa löönud. See on alati nii tore kogemus olnud. Üritus on väga hästi korraldatud, see on paljudele eestlastele olulise tähtsusega, seetõttu ongi nii tore sellest kõigest taas osa saada,» sõnas Mariliis Jõgeva.

Jõgeva poolt kirjutatud võistluslaulu pealkirjaks on «Unistustes», muusik lisas, milliste mõtetega laulu sõnum on loodud. «Kui ma seda lugu kirjutama hakkasin, siis ma ei mõelnud niivõrd enda unistuste peale. Pidasin silmas väikeseid heategusid, naeratusi ning häid sõnu - võtame neid igapäevaselt nii iseenesest mõistetavatena, kuigi tegelikult võivad need meie jaoks nii tähtsaks ja oluliseks osutuda,» sõnas ta.

Muusik tõi välja, kuidas ta kogub tagasisidet oma loomingu kohta. «Pere ja lähedased on alati mind toetanud, nemad käivad mind ka esinemistel kuulamas. Kuid paljud kirjutavad mulle Facebooki ja Instagrami. Tihti näiteks küsitakse, millal mu järgmine live on,» avaldas ta.

Artist rääkis oma võistluslaulu lavakostüümi ettevalmistustest. «Olen oma riietuse peale juba mõelnud. See lugu räägib unistustest ja seetõttu tean üsna täpselt, mida laval kannan. Ma väga palju teistelt nõu kuulda ei võta, pigem võtan arvesse soovitusi. Olen iseenda stilist ja seetõttu riietan end tihti ise,» avaldas ta.

Stuudios oli juttu ka uusaasta unistustest. «Tahaksin kindlasti rohkem trennis käia, kuid ma ei saa lubada, et seda liiga järjepidevalt teha saan. Tahan kirjutada ka rohkem muusikat. Kindlasti peab uskuma endasse ja sellesse, mida sa teed. Lähtun sellest, et kõik see, mida sa teed, tuleb sulle tagasi. Kui teed head, siis saad seda ka tagasi, ma loodan selle peale,» rääkis laulja.

Kuula täispikka intervjuud SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles