Folki pakkuv juuli lõpp: Curly Strings ootab fänne kahel värvikal festivalil

Raadio Elmar
Copy
Curly Strings (Eeva Talsi, Villu Talsi, Jaan Jaago ja Taavet Niller)
Curly Strings (Eeva Talsi, Villu Talsi, Jaan Jaago ja Taavet Niller) Foto: Curly Strings

Raadio Elmar päevaprogrammis käis külas Eeva Talsi. Juttu oli kahest peagi aset leidvast esinemisest, üks neist leiab aset 26. juulil Harjumaal ja teine juba 31. juulil Lõuna-Eestis.

Sel nädalavahetusel, 26. juulil, muutub annalutter.KUUT Kiisa Kohvikutepäev 2020 raames kohvikuks ja laadaplatsiks. Üritusel pakutakse erinevaid põnevaid töötoavõimalusi ning õhtu peaesinejaks on Curly Strings.

Mõned päevad hiljem, 31. juulil, astub bänd üles Mooste Elohelü festivalil.​ Ka selle ürituse programm on väga mitmekesine, saab muusikat kuulata ja luua, tantsida ja matkata, mõisa kodasid uudistada ja veeta suvine nädalalõpp hoogsal folgipeol Lõuna-Eestis.

«Laval olemine on suurepärane lõbu! Ma alati naudin seda. Meil Curlydega on mõnu alati sellest, kui me saabume kontsertpaiga pererahva juurde. Igal esinemisel juhtub midagi iseäralikku või huvitavat, mis pole võrreldav eelmise ülesastumisega,» tunnistas Talsi.

Lisaks sellel tegelevad muusikud aktiivselt oma värske albumi müügiga, mis kannab pealkirja «Curly Strings ja sõbrad - Lastele». «Oleme saanud tagasisidet, et meie väikestele fännidele see plaat tõe poolest meeldib. Plaadi tervik on üks tore kuulamine. Soovitan kõigile see endale soetada, sest selle ostuga kaasneb ilus heategu - kogu albumi müügitulu annetame MTÜ'le Laste ja Noorte Kriisiprogramm,» lisas Talsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles