Anne Veski oma kogemusest Moskva tuntud ilukliinikus: medõde oli miniseelikus ja platvormkingades

Raadio Elmar
Copy
Anne Veski
Anne Veski Foto: Aivar Kullamaa

Raadio Elmar programmis on laupäev kell 10.00-12.00 meelelahutusliku suvesaate päralt. Sel korral oli saates «See ei ole saladus» kuulajaid rõõmustamas palavalt armastatud lauljanna Anne Veski.  

Muusik Anne Veski rääkis saates «See ei ole saladus» paljudest isiklikest teemadest, kuid muuhulgas puudutasime ka igavese nooruse saladusi.

Miks on tänapäeval ilukultus nii oluline ja kas tuntud artistide puhul on noorenduskuurid tõesti nii vajalikud? Veski rääkis, mida ta arvab iluoperatsioonidest ning toob kuulajateni isikliku loo täitesüstide kogemusest, millega ta puutus kokku Moskva ühes tuntuimas ilukliinikus. Jäi ta rahule? Läheks ta tagasi? Või oli asi nii hull, et ei vaata enam kunagi selliste protseduuride suunas?

«See ei ole saladus» on meelelahutuslik saade, milles üht-teist tuleb tuttav ette, kuid kuulete ka hulgaliselt täiesti uusi ja seni teadmata fakte külalise või temaga seotud teemavaldkonna kohta. Meeleolukad jutud, vaheldumisi Elmari parima muusikaga, on raadioajakirjana kuulajate ees kahe tunni vältel.

Saade on eetris laupäeviti kell 10.00-12.00 ning kordusena pühapäeviti kell 15.00-17.00.

Kuula saadet Anne Veskiga SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles